Sineki


U sveopćem trendu otvaranja shoping centara, Zapruđe, kao moderno novozagrebačko naselje, predano ga slijedi. Tako smo tijekom trajanja Zapruđa uživo, od 10. do 16. svibnja odlučili otvoriti jedan. Možda nije mega, nije ni centar one, ali je sasvim sigurno, kao što je i sam Kvart, poseban i zabavan.
 
Sineki show shop!
uzmi što trebaš, plati koliko možeš.
 
Šalu na stranu. U suradnji s Centrom za kreativni rad, Zagreb, Tkalčićeva 59, pozivamo vas da se pridružite i podržite jedinstvenu inicijativu - Optimistički shoping centar.
 
Osnovna su načela ovog posebnog shoping mall-a:
 
  1. Uzmi što trebaš - plati koliko možeš!
  2. Ukoliko vam se nešto sviđa ili vam je potrebno, ne morate platiti. Donesite vi nama nešto vrijedno, lijepo ili korisno . možemo se zamijeniti!
  3. I možda najvažnije - unikatni ručni radovi (nakit, slike, ukrasi...), osoba s invaliditetom, nezaposlenih, socijalno ugroženih, umirovljenika (hm, treba li uopće između prethodne dvije riječi zarez?), raznih ustanova, udruga i inicijativa, dio su asortimana ovog humanitarnog i optimističkog shoping centra.
 
Za više informacija i dogovor, obratite se Ogiju na 098/415-205, a tijekom Zapruđa uživo 2010. kupujte kreativno, kvalitetno, jeftino i ono možda najvažnije - humano.
 
I naravno,
 
u Zapruđu uživaj!Komentirajte....

Write a comment

  • Required fields are marked with *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 
Anonymous
Posts: 2
Comment
Gerald809
Reply #2 on : Mon December 01, 2014, 19:13:59
qlciqsfzh
[url=http://www.seizenkeiyaku.org/watch/34.html][/url]
yfghkdczda
Posts: 2
Comment
SEbKLPBRnYDElsKxQs
Reply #1 on : Thu February 24, 2011, 11:38:01
pyLyA8 <a href="http://bossmcjidssp.com/">bossmcjidssp</a>, [url=http://zwmtfyuxppqw.com/]zwmtfyuxppqw[/url], [link=http://tsdeaxjvapco.com/]tsdeaxjvapco[/link], http://ztfrallqgxmq.com/