Turnir


Turnir je zbog lošeg vremena pomaknut na 22. i 23. svibanj!

Sve informacije na telefone:

Brodarić: 091 982 7899 ili Rubčić: 091 519 3321.


 

MALONOGOMETNI TURNIR!

Tradicionalno, paralelno Zapruđu uživo, točnije kao dio Zapruđa uživo, ispred naše osnovne škole održava se malonogometni turnir. Koji je čak, istini za volju, godinu dana stariji od pržione na Meštrovićevom trgu.

No to već znate. Ono kaj ne znate, sad ćete saznati.

Turnir se ove godine održava 15. i 16. svibnja, na starom mjestu, a prijave odradite na telefone:

Brodarić: 091 982 7899 ili Rubčić: 091 519 3321.

Ukratko o propozicijama:

Uplate kotizacija su u Caffe baru "Ivan", Adamićeva bb (pored Dione na istočnom dijelu Zapruđa), kao i izvlačenje parova, NE KAKO PIŠE NA PLAKATU nego 13. svibnja u 19:00 sati.

Sad ono najvažnije, nagrade! Pa kako slijedi:

  1. Nagrada iznosi 6.000,00 kn + pehar,
  2. Nagrada iznosi 2.000,00 kn + nešto manji pehar i
  3. Nagrada iznosi 1.000,00 kn + još nešto manji pehar od ovog gore.

I to je to. Evo u nastavku još i kako igleda plakat, koji ćete moći naći na pokojem stupu.

plakat za turnir

Na kraju, kao šećer na kraju, a kako mi piše Dejo, "evo i naših mladih veterana, na fotki snimljenoj nakon sedam lakih komada u mreži dragih nam prijatelja iz Pokupskog, tzv. rani radovi veteranske družine". Ovo četvrto s desna u gornjem redu, pišem ja, nije jedan od veterana nego korner zastavica.

Mladi veterani

U Zapruđu uživaj!
Komentirajte....

Write a comment

  • Required fields are marked with *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 
Cheap Air Force Ones For Cheap
Posts: 5
Comment
Design849
Reply #5 on : Sun March 15, 2015, 05:52:13
find it anywhere, on the internet and get the best prices there
[url=http://CheapAirForceOnesa9cxp.tumblr.com/]Cheap Air Force Ones For Cheap[/url]
Ana
Posts: 5
Comment
evo video u HD kvali
Reply #4 on : Tue April 01, 2014, 04:42:15
evo video u HD kvaliteti.ovak na 0:02 se vidi da su poanrvati. Alonso malo ispredna 0:03 još uvek poanrvati. Alonso još malo više ispred.svo to vreme Alonso ide prema ljevo i zna da je tam Kimi i sve jedno mu ostavlja sve manje mesta.na 0:04 (na početku te sekunde jer na 0:04 alonso već leti van) dolazi bolid s desne strane koji je puno dalje od Alonsa nego Kimi i bil je manja pretnja Alonsu nego Kimi. Kimi je tu cak sa svojim prednjim gumama paralelan sa Alosovim gumama. Alonso nepotrebno radi trzaj ulijevo Kimi koči i ide van, jer mu Alonso ne ostavlja mesta. U tom času su Kimijevo prednje krilo i Alonsova zadnja guma poanrvati il bolje reči u koliziji. Kimi značajno usporava a alonso nastavlja al već je bilo gotovo.priče da je Kimi bil iza su za malu decu. Bil je pokraj Alonsa, doduše zaostajal je pola bolida, al je Alonso zajahal na njegovo krilo. Na svu sreću Kimiju nije ništ oštećeno.još jedan video gde se vidi kak alonso ostavlja mesta:istu takvu grešku je napravil i grosjean u Spa, sam okaj je tam za nesreću pokupil par bolida, al da se razumijemo ovde je bila čista sreća da se nisu zabili svi iza njega. Tu alonso pokušava proći između Grosjeana i McLa, a nema mesta. Zakucava Grosjeana na Mercedes. U odnosu na Spa ovde nema trave na koju možeš otići.iz drugog kuta: na 20 sekundi.i video iz Monze:Alonso kreće u napad na kraju zavoja, u onom dijelu zavoja u kojem vozači dodaju gas a centrifugalne sile te nose prema van. Kako je Alonso celo vreme iza Vettela ovaj ga ne vidi i ne može znati da li će Alonso ići lijevo ili desno, stoga drži svoju putanju koja je u tom zavoju inače i puno agresivnija (svi vozači ovde idu jako blizu ruba asfalta). Alonso u tom najkritičnijem trenu izlijeće van a pri brzini od 300 km/h Vettel NEMOŽE raditi nagle manevre da korigira putanju.Za razliku od 2011. kad je Vettel na početku zavoja bil poravnat sa Alonsom, tj. Vettlovi prednji kotači sa zadnjim Alonsovim. nažalost nema vise tog usporednog videa na netu. http://rgjphm.com [url=http://skmlht.com]skmlht[/url] [link=http://xnqksghrd.com]xnqksghrd[/link]
Divya
Posts: 5
Comment
dobri su mi svi ovi
Reply #3 on : Mon March 31, 2014, 12:01:05
dobri su mi svi ovi vasi komentari..kada ga je<a href="http://enwfexo.com"> sentro</a> osvojio ham nevalja..pustio ga glock..kada ga je nesretno izgubio 2007 opet nevalja jer je to zasluzio..mislim ljudi moji cinjenica je da su i lewis i massa bili odlicni te sezone, massa je imao vise kvarova to je istina ali to je tako..tako je i ove godine lewisu, mogao je imat sada naslov,a nema..a sta rec za 2010 i kad je alonso nesretno izgubio naslov jer nije mogao proc petrova, a seb ga<a href="http://enwfexo.com"> sentro</a> osvojio..cinjenica je ova da je lewis bio onda i ostao bolji vozac od massa i zasluzio naslov, steta je jedina sto ih nije vise osvojio..
Saima
Posts: 5
Comment
Pratim F1 vec 14 god
Reply #2 on : Mon March 31, 2014, 01:54:19
Pratim F1 vec 14 god. al ovo mi je jedan od najtuznijih trktunaea. Secam se toga, ja i buraz gledamo trku, Massa prolazi kroz cilj, i buraz pocinje da skace od radosti, kad pogledam Hamilton prolazi Glocka, i onda nastaje totalno razocarenje, posto je te sezone Massa najvise zasluzio titulu pa kad se samo setim incidenta u Singapuru kada mu se zaglavilo crevo .zbog semafora u boxu A tek Massinog tate, mislio sam da ce mu srce stati, posle onoga sto mu je rekao mehanicar. Ali msm da situacija s obilazenjem Glocka od strane Hamiltona je mnogima sumnjiva cak i danas , samo cu vam navesti jedan primer i zasto: Te sezone Toyota je imala najveci budzet, cak i od Ferrarija, a nista nisu uradili, pa je to jedan od nacina da se osvetis Mada neki su pricali da je Glocka imao istrosene gume, losa putanja u zadnjoj krivini i tako A samo kada se vidi malo bolje snimak vidi se da se Glock bukavlano sklonio Hamiltonu, nije uopste ni pokusao da zastiti unutrasnju stranu .
wktrcfhhr
Posts: 5
Comment
hjuroCVcMBubKxJc
Reply #1 on : Fri February 25, 2011, 05:02:01
NcL4N6 <a href="http://bfzmzluxgodv.com/">bfzmzluxgodv</a>, [url=http://ankbphlragon.com/]ankbphlragon[/url], [link=http://tmraogwkjlnf.com/]tmraogwkjlnf[/link], http://oxvtfetegkmp.com/